Verschillende soorten borrelhapjes

Staat er een gezellig avondje met vrienden op de planning? Dan horen daar natuurlijk ook borrelhapjes bij. Borrelhapjes zijn er echter in alle soorten en maten. Bovendien wil je waarschijnlijk niet te lang in de keuken staan, dus welke hapjes zijn nu echt geschikt? Hieronder vind je een handig overzicht.

Spiesjes

Spiesjes doen het altijd goed tijdens een avondje bankhangen! Ze zijn snel klaar en er zijn ontzettend veel verschillende opties. Maak bijvoorbeeld spiesjes met gegrilde groenten, of een versie met vlees of een vleesvervanger. Of je nu een carnivoor, vegetariër of veganist bent; spiesjes zijn altijd wel goed.

Toastjes

Toastjes zijn een voor de hand liggende optie, maar daardoor niet minder lekker. Uiteraard hoort hier ook een lekkere dip bij. Je kunt er van alles op doen, zoals hummus, eiersalade of tzatziki. Deze borrelsnack mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast doen andere Griekse producten het ook vaak goed als snack. En wat dacht je van een side salad met Griekse olijfolie?

Quiche

Quiche is niet alleen lekker, maar ziet er vaak ook nog eens leuk uit. Een mini quiche kan zowel koud als warm geserveerd worden. Je kunt er van alles in doen, zoals kaas, spinazie en pijnboompitten, maar ook een versie met tofu, champignons en tomaat is erg lekker. Dit geldt natuurlijk ook voor andere bladerdeeghapjes; de opties zijn oneindig. Je hoeft er bovendien niet veel tijd in te steken; stop de quiche of het bladerdeeghapje in de oven en je zult zien dat deze binnen een handomdraai klaar is.

Wraps

Ook wraps zijn erg veelzijdig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wrap met zoete aardappel, avocado en hummus? Een wrap is binnen no-time klaar en je kunt er alles in doen wat je wilt. Om die reden zijn ze erg geliefd en uitermate geschikt voor tijdens een borrel.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*