Toe aan een wijnproeverij? Woon een online variant bij!

Online wijnproeverij

Zolang de coronapandemie nog in volle gang is zullen mensen blijven verlangen naar dingen en vooral activiteiten die nu nog even niet mogelijk zijn. Elk mens heeft zo wel zijn of haar eigen specifieke wensen en verlangens. Zo zijn veel mensen nu eenmaal verknocht aan wijn en sommigen van hen drinken wijn ook nog eens veruit het liefst in gezelschap van andere mensen. Wat je normaal gesproken ook als sociale aangelegenheid doet is het proeven van wijn. Het liefst doe je dit natuurlijk onder begeleiding van een ware wijnexpert, zodat je ook daadwerkelijk iets over de gedronken wijnen leert. Welnu, ook tijdens de pandemie is dit alles nog gewoon mogelijk, zij het dan in de vorm van een online wijnproeverij. Lees in de volgende alinea’s de belangrijkste dingen die je moet weten over zo’n digitale proeverij.

Online wijnproeverij

Hoe verloopt de voorbereiding op een online proeverij?

Als voorbereiding op de proeverij hoef je jezelf feitelijk alleen maar aan te melden, uiteraard samen met het gezelschap waarmee je online de proeverij wilt volgen. Bespreek eventueel nog even met de organisator welke soorten of uit welke categorieën wijnen je graag zou willen proeven. Na je aanmelding wordt alles voor je geregeld. Dit betekent dus ook dat de te proeven wijnen gewoon bij alle deelnemers thuis worden bezorgd.

De proeverij zelf

Tijdens de online wijnproeverij zal het een en ander niet heel anders gaan dan tijdens een proeverij zoals je gewend was. Via een digitaal videogesprek zie je alle deelnemers en natuurlijk ook de organisator, die het geheel begeleidt en over alle wijnen iets vertelt. Het proeven zelf doe je op de manier waarop je zelf wilt. Uiteindelijk staat deze vorm van wijn proeven toch nog garant voor een geslaagde avond. En vervoer naar huis hoef je deze keer niet te regelen, dat is mooi meegenomen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*