Tips voor een dagje uit in Kampen

pexels-tim-douglas-6567662

De zomer komt en weer aan en dat betekent dat de zomervakantie dus ook weer in zicht is. Dit betekent dus dat er weer wat dagjes uit ingepland kunnen worden. Het bedenken van iets om te doen is niet altijd even makkelijk. Wat erg leuk kan zijn in een citytrip, veel mensen denken bij het horen van een citytrip aan een buitenlands tripje maar dit kan ook prima in ons eigen landje! In Nederland zijn genoeg steden waar je een mooie trip kunt maken. Een van deze steden is Kampen, hier zijn veel historische gebouwen en genoeg activiteiten om een leuke dag te beleven. 

De historie

Kampen heeft een grote historie in handel en scheepvaart en dat is goed terug te zien aan de stad zelf. Kampen telt meer dan 500 monumenten zoals het Gotische huis, de stadspoorten, de Kamper Hanze Kogge, de Sint Nicolaaskerk en nog veel meer. Tijdens je citytrip door Kampen zal je dus een hoop historie kunnen bewonderen. Een mooie manier om dit allemaal te ontdekken is een wandeling door de binnenstad. Neem je gezin mee langs de historie van Kampen met deze mooie wandeling. 

Activiteiten

Ben je geen fan van geschiedenis maar wil je toch een leuke dag op pad kunnen? Geen probleem! In Kampen zijn genoeg leuke dingen te beleven voor een dagje uit. Zo kan je heerlijk lunchen in Kampen, naar de bioscoop of een een mooie boottocht maken. Waar je dan ook van houdt in Kampen kan het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *