Soorten pijnboompitten kopen

pijnboompitten kopen

Er zijn meer dan 25 soorten dennen waar pijnboompitten vanaf komen, je kunt je dus voorstellen dat je bij pijnboompitten kopen meer dan voldoende keus hebt. Bij nutsupply.com worden verschillende soorten bij elkaar gevoegd, hierdoor krijg je als het ware een echte smaaksensatie. Er zijn ook pijnboompitten die een bittere smaak kunnen geven die een tijd aan kan houden. Na een paar dagen is dit pas merkbaar, en kan zeker een paar weken aanhouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat de pitten van een chinese boom de boosdoener zijn, ga je pijnboompitten kopen vraag er dan naar of deze soorten ook aanwezig zijn tussen de pitten die je koopt.

pijnboompitten kopen

Gezonde pit

Pijnboompitten zijn gezonde pitten die veel calorieën bevatten, voornamelijk door de goede vetten namelijk enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Deze vetten zijn zeer goed voor je hersenen en je hart, tevens helpt het mee om hart en vaatziekten tegen te gaan. Pijnboompitten zijn heerlijk als je ze roostert in een droge koekenpan. Vitamine K zijn goed tegen stevige botten en helpt mee tegen een beter bloeddoorstroming. Met pijnboompitten kopen, koop je niet alleen een pit die je in verschillende gerechten kunt gebruiken. Ook is de pit nog eens erg gezond voor je lichaam. Bij nutsupply.com hebben ze veel verschillende soorten pitten die eetbaar zijn.

pijnboompitten kopen

Welke smaak zit er aan de pit

Wil je pijnboompitten kopen dan moet je wel op de hoogte zijn van de smaak die de pit heeft. De pitten zitten vol met olie en hebben een harsachtige smaak, ze komen uit Italië maar worden tegenwoordig erg veel gebruikt in de Nederlandse keuken. Pesto is een populair gerecht waar de pitten vooral voor gebruikt worden. De pitten worden dan gemalen tot kleine stukjes, hierbij wordt ook knoflook toegevoegd. Maar ook in salades worden pijnboompitten vaak toegevoegd, even roosteren en je hebt een heerlijke toevoeging bij je salade. Rooster ze maar heel even, de pitten staan erom bekend dat ze snel aanbranden.