Met een thema kerstpakket laat je zien waar je dankbaar voor bent

Wil jij een eindejaarsgeschenk aan je personeel kunnen geven dit jaar dat waardering en dankbaarheid uitspreekt, dan is een thema kerstpakketeen uitstekende manier om dat te doen. Door voor een thema te kiezen geef je niet zomaar een kerstpakket, maar geef je daar ook een boodschap aan mee. Je spreekt waardering uit én laat zien waarvoor. Daarbij kun je het gebruiken om een geschenk te geven waarmee je verwijst naar wat jullie doen elke dag en waar jullie naartoe werken met zijn allen. Kies je thema kerstpakket zorgvuldig uit en je kunt een geschenk geven waar iedereen blij van wordt dit jaar.

Waardering uitspreken met een thema kerstpakket

De beste manier om dit allemaal uit te leggen is met een aantal voorbeelden. Wil je waardering uitspreken door een bepaald thema te kiezen, dan kun je dat doen door een belangrijke prestatie te nemen en daarnaar te verwijzen. Dit is een prestatie waar iedereen aan heeft bijgedragen en waar iedereen trots op is. Neem dit en kies een thema kerstpakket uit dat daarbij past.

  • Als het afgelopen jaar in het teken heeft gestaan van duurzaamheid en het aanbrengen van verbeteringen op dat gebied, kies dan voor een ecologisch-, fairtrade- of milieubewust thema.
  • Heeft iedereen bijgedragen zodat jullie van een regionale- naar een landelijke dienstverlening over hebben kunnen stappen? Dan kies je voor een kerstpakket met een Hollands thema.
  • Een wellness pakket of een spa pakket inclusief een extra vrije dag om die te besteden is een goede keuze als je personeel extra uren heeft gedraaid voor het behalen van bepaalde belangrijke doelstellingen.

Verwijzen naar wat jullie doen

Een thema kerstpakket heeft vaak ook een artikel of artikelen die naar dat thema verwijzen. Dat artikel kun je ook gebruiken door een link te leggen met het bedrijf en wat jullie doen. Als jullie bijvoorbeeld veel aandacht aan duurzaamheid hebben besteed en jullie isoleren daken, dan kun je een thema kerstpakket uitzoeken waarbij duurzaamheid centraal staat en waarin een goede wollen muts het hoofdartikel is. Werken jullie in een slager, dan is een goede pannenset met snijbord een goed idee en als jullie een krant publiceren geef je iedereen een mooie vulpen.

Online heb je de grootste keuze

Als je even wat tijd besteedt aan het vinden van een geschikt thema kerstpakket, dan kun je daar dus echt een grote indruk mee achterlaten. En dan geef je een kerstpakket dat iedereen motiveert om er weer een jaar tegenaan te gaan. Online heb je dan de grootste keuze, want daar vind je winkels met honderden verschillende kant-en-klare kerstpakketten. Deze zijn al in thema onderverdeeld, wat het jou een stuk gemakkelijker maakt. Deze winkels zijn het hele jaar open en dat elke dag, dus je hebt ruim de tijd om het assortiment door te lopen en een goede keuze te maken. Heb je dan eenmaal het thema kerstpakket gevonden, dan is bestellen ook zo gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *