De lekkerste zoetigheden om mee te nemen

We kunnen niet meer zonder zoetigheid en dat merken we in onze dagelijkse bezigheid. Een kwark in de ochtend, een koekje in de ochtend of een toetje na het avond eten. Het gevaar hierin is echter dat de meeste dingen die zoet zijn erg ongezond zijn en toch grijpen we hiernaar. Maar wat zijn nou precies de lekkerste zoetigheden om mee te nemen? 

Een smoothie

Een smoothie, makkelijk te maken en ideaal om mee te nemen. Je kunt een smoothie van fruit maken die heerlijk zoet proeft. In de zomer kun je er nog een aantal ijsklontjes in doen zodat je een soort slush krijgt van zomerfruit. Dit kun je bijvoorbeeld meenemen naar het werk, maar het is ook makkelijk mee te nemen als je lekker het park in gaat. 

Snoeptomaatjes

Een heerlijke lekkernij om tussendoor van de smullen, dat zijn de snoeptomaatjes. Snoeptomaatjes zijn makkelijk mee te nemen en nog makkelijker om tussendoor op te eten. Ze hebben een zoete smaak en zijn ook zeker erg gezond. De kleine tomaatjes hoeven niet per se gekoeld te zijn, dus leg deze in je tas en profiteer er de hele dag van!

Koekjes

Oké genoeg gezonde zoetigheden genoemd, af en toe mag je jezelf natuurlijk ook eens verwennen met iets ongezonde zoetigheden. Er zijn diverse koekjes die je bij de bakkerij in Kampen kan scoren om mee te nemen onderweg. Je kunt er ook eens voor kiezen om het kantoor te trakteren op koekjes van Eurofoodgroup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *