Laminaat gratis leggen? Dat kan écht!

Als je bezig bent met een grote verbouwing van je huis, dan wil je natuurlijk dat, als je eenmaal klaar bent, alles er tip top uitziet. En dus is het (vaak) slim om vakmensen aan het werk te zetten. Zij weten precies wat ze moeten met lastige onderdelen van de verbouwing. Een hellend muurtje tegelen? Vraag het de vakman. Een nieuwe groep erbij in de meterkast? Vraag het de vakman. En zo geldt het net zo voor het leggen van je nieuwe laminaatvloer. Laat het gewoon over aan de vakman. Het laten leggen van je vloer hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, zelfs laminaat gratis leggen is mogelijk. Hoe dan? Zo:

Laminaat gratis leggen: dat is wel zo fijn

Om in aanmerking te komen voor laminaat gratis leggen, moet je wel even weten waar je moet zijn. Klik hiervoor op bovenstaande link. Je ziet dan, dat  je hier laminaat koopt voor een all-in prijs vanaf € 19,95 per m2. Dat is dan dus inclusief laminaat, plinten, ondervloer én leggen. Daar kun je zelf echt niet voor aan de gang. De expert weet jouw huis in een mum van tijd een perfecte vloer te geven. Zo weet je én zeker dat je niet te veel betaalt én dat je er een prachtige vloer aan overhoudt.

Drie opties, aan jou de keuze

Als je kiest voor de Basic-deal, dan heb je de keuze uit 10 soorten laminaat van de goedkoopste soort. Dat wil niet zeggen dat het laminaat van een slechte kwaliteit is. Het is bijvoorbeeld prima geschikt voor de slaapkamers of andere plaatsen die niet heel intensief worden belopen. Je hebt dan al voor € 19,95 all-in een prachtig vloertje liggen.

Ga je voor de Comfort-deal? Dan heb je de keuze uit 20 soorten laminaat uit de "meest gekozen" collectie. Dit laminaat is ook geschikt voor de huiskamer of andere ruimtes die veel worden belopen. De Comfort-deal kost € 24,95 per m2 inclusief alles.

De laatste optie is de Premium-deal. Bij deze deal kun je een selectie maken uit topmerken zoals Quick Step. De all-in prijs, dus inclusief levering, leggen, plinten, ondervloer en het laminaat is in dit geval € 29,95 per m2.

Laat het lekker leggen

Je hebt er dan geen omkijken meer naar. Plus dat je ook nog een leggarantie krijgt. Je kunt er dus echt van op aan dat je de mooiste vloer krijgt die je je maar kunt wensen. Gratis gelegd door een echte vakman. Daar ga je jarenlang plezier van hebben!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*