Indruk maken met je wijnwebshop

wijnverpakking

Webshops, er zijn er genoeg te vinden op het internet. Heb je zelf recentelijk een webshop gestart in de wijn en ben je benieuwd hoe je indruk kunt maken op je klant? Dat vertellen we je graag in deze blog. Alvast een kleine hint, het heeft onder andere te maken met verpakkingsmaterialen!

Onderscheid jezelf van concurrenten

Wijn online kopen is helemaal niet vreemd. Er zijn dan ook genoeg aanbieders te vinden. Doordat wijn relatief goedkoop is, hoop je natuurlijk op een terugkerende klant. Maar hoe maak je van een eenmalige klant een terugkerende klant? Dat doe je door de beste service te leveren en door onderscheidend te zijn! Verstuur je wijn(en) dus niet in een standaard ‘saaie blanco’ verpakkingsdoos, maar maak er een feestje van. Op deze manier valt jouw pakketje op tussen de rest van de pakketten. Dit is de tactiek die mega webshop Coolblue ook toepast. Als zij het kunnen, kan jij het ook!

Hoe kom je aan goed verpakkingsmateriaal?

Online kun je eenvoudig het juiste verpakkingsmateriaal vinden. Dit kun je onder andere vinden op webshops van Moniss en Daklapack. Bij Daklapack zijn ze gespecialiseerd in duurzame verpakkingen. Duurzaamheid is een belangrijk thema in 2021 en veel klanten van je wijnwebshop zullen dit ongetwijfeld ook belangrijk vinden. Speel hier dus op in met je verpakking!

Denk aan een wijnabonnement

Nog een manier om van een eenmalige klant een terugkerende klant te maken. Start een wijnabonnement. Met dit abonnement zorg je ervoor dat de klant nooit meer zonder zijn of haar favoriete wijn komt te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *