Hoe je een perfecte kop koffie maakt

De Zwaan

Word een koffie goeroe met de beste kop van koffie, direct thuis. Een goede kop koffie in de ochtend kan de stemming voor de hele dag veranderen. Maar wanneer de starbucks gesloten is, kan je geen beroep doen op een barista om je dagelijkse bakje koffie te krijgen. Als dat het geval is, ben je misschien op zoek naar een goede kop koffie die je zelf kan brouwen. En, afhaJe zult u in staat zijn om je eigen perfecte kopje koffie te maken elke ochtend, recht in je eigen huis.

Het is makkelijker dan je denkt-eenvoudige dingen zoals het opslaan van je bonen op de juiste manier en het gebruik van de beste filters zal voorkomen dat ongewenste bitterheid of off-smaken uit je kopje komen. Of je ochtendkoffie is opgebouwd uit landgoed-geteelde bonen en een uitgebreide brouwproces of je wilt een supermarkt mix met een druppel koffiezetapparaat, volg de basisregels voor een heerlijke, bevredigend kopje koffie-elke keer.

Hoe koffie te maken

Er zijn drie gemeenschappelijke brouw methoden voor koffie thuis. De oude favoriet is een klassieke druppel koffiezetapparaat, maar pour-over koffie thuis wordt steeds populairder, en de Franse pers is een gemakkelijke favoriet ook. Ontdek hoe je koffie kan maken met alle drie de methoden met eenvoudige stappen.

Voordat je aan de slag gaat, moet je weten dat het wegen van je gemalen koffie betere resultaten oplevert dan het gebruik van maatbekers, maatlepels of koffie scheppen om je koffie te meten. Een digitale keuken weegschaal is erg handig, die hebben nauwkeurigheid, maar we hebben ook de maatlepel equivalenten. Dat gezegd hebbende, het is de regel dat er ongeveer 15 gram gemalen koffie per 8 kopjes koffie is. Voor 4 kopjes koffie, dat is ongeveer 60 gram (4 eetlepels) gemalen koffie.

Natuurlijk is het voor koffie op werk anders, de drie methodes kan je ook op werk hanteren maar meestal kan je op werk genieten van een professionele koffiemachine. Koffieautomaten voor bedrijven worden vrij vaak gehuurd en komen al met de perfecte boon voor jouw perfecte kopje koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *