Een zakelijke en comfortabele herfstlook!

De zomer komt na deze laatste periode van zomerse dagen toch echt tot zijn einde, wat betekent dat we weer richting het herfstseizoen gaan! We zullen weer richting een periode gaan met veel regen, wind en stormen. Ook zal de temperatuur natuurlijk weer een stuk dalen en zullen we dus onze korte broeken voorlopig in de kast moeten laten liggen. Het is weer tijd voor de dunne truien, pullovers en polo shirts! In dit blog vertellen we je er meer over, zodat jij snel je aankopen kunt doen voor een zakelijke en comfortabele herfstlook!

Een poloshirt heren voor in de herfst

De herfst is meestal een rare periode. Vooral in het begin van de herfst kan het nog wel eens zo zijn dat het nog erg zonnig is, maar is het ook niet gek voor de tijd van het jaar dat het erg veel regent. Wanneer je alsnog wilt genieten van het mooie weer maar je wel warm wilt kelden, zou je eens kunnen kijken naar een poloshirt heren. Polo shirts zijn namelijk gemaakt van een dikkere stof dan t-shirts, waardoor de polo shirts je warm kleden en je alsnog met korte mouwen rond kunt lopen!

Echter is een poloshirt heren ook in lange mouwen te verkrijgen, wat natuurlijk ideaal is voor in de herfst, maar ook in de winter. Een lange mouwen poloshirt is te vergelijken met een pullover en houdt je warm. In de winter zou je ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld nog een tru over het poloshirt te dragen, waardoor je beschikt over een zakelijke en comfortabele outfit!

Combineer je outfits!

Polo shirts zijn natuurlijk ideaal om te dragen in de herfst- en winterperiode. Een poloshirt heren zit comfortabel, staat zakelijk en beschikt over een dikkere stof. Echter is het zo dat je een poloshirt heren ook erg goed kunt combineren. Zo zou je een poloshirt bijvoorbeeld kunnen dragen op een chino met nette schoenen, maar staat het ook leuk op bijvoorbeeld een gescheurde spijkerbroek met stoere sneakers. 

Zorg ervoor dat je veel algemene kledingstukken en verschillende soorten broeken aanschaft, zodat je volop kunt combineren met je outfits. Combineer de ene dag je polo shirt heren met een stoffen broek, terwijl je de volgende dag maar één kledingstuk hoeft te vervangen voor een totaal andere look. Er is erg veel mogelijk met de nieuwste collecties, dus maak er ook zeker gebruik van. Succes en veel plezier met shoppen!