Een outfit voor op een winterterras

sjaals

Een leuk winterterras outfit, wie wil dat nou niet! In dit artikel ga ik je mogelijkheden vertellen wat je kunt aandoen op een winterterras en vertel ik je waar je inspiratie kunt vinden om zelf de kleren uit de kast te trekken.

We hebben het hier dus wel over winter. Het is voor sommigen veel te koud of juist fijn, maar wat kan je aan doen op zo’n terras? Je kunt inderdaad ook gewoon normaal een spijkerbroek en trui aandoen. Daarna je jas erbij aan en je sjaals om je nek doen, maar dat is een typische kledingstijl voor veel mensen. Veel mensen willen er natuurlijk ook heel trendy bijlopen, dus laten we ons daar eens in verdiepen.

sjaals

Een trendy outfit?

Laten we beginnen met dikke, warme panty’s. Neem dat in combinatie met een leren of stoffen strakke rok. Natuurlijk mag je ook gewoon de spijkbroek aandoen met een stijlvolle riem. Wat betreft de bovenkant kun je dat zelf beslissen. Je kunt bijvoorbeeld een dikke coltrui nemen of gewoon een normale shirt met lange mouw en daarna je sjaal om je nek. Een jas is natuurlijk ook van belang, ook de jas kun je zelf naar smaak stijlen. Als je het niet zo snel koud krijgt, kun je voor een iets dikkere spijkerjasje gaan, je kunt natuurlijk ook gewoon een winterjas aandoen die je makkelijk en mooi kan stijlen bij je kleren. Als je het leuk vindt, kun je ook gouden sieraden omdoen, zoals: oorbellen, armbanden of kettingen. En natuurlijk mag je zelf weten welke schoenen je aandoet, maar bij een panty geef ik de voorkeur uit aan plateau laarzen tot aan de enkels of tot over de knieën. Als jij het mooi vindt mag je natuurlijk ook sneakers aandoen bij je panty en broek.

inspiratie vinden

Misschien had je genoeg aan mijn tips voor een mooie outfit misschien ook niet, daarom ga ik je nu vertellen waar je nog meer inspiratie kunt zoeken. Eigenlijk over het hele internet kun je inspiratie zoeken. Laten we Pinterest als voorbeeld nemen, typ een zoekwoord over kledingstijl in en zie hoeveel mogelijkheden ze voor je hebben. Op Instagram kun je onder zoekwoord ‘mode’ zoeken en kijken wat voor mode ze jou te bieden hebben. Kijk op websites van kledingwinkels en haal je kleding inspiratie van de modellen, vaak hebben ze hele mooie kleren gecombineerd en kun je dat uit je kast halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *