Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo makkelijk

kerstpakketten bestellen

Is het weer die tijd van het jaar waarin je een kerstpakket bestellen moet voor je werknemers? Dat kan natuurlijk gewoon online. Dat is kinderlijk eenvoudig, want je hoeft alleen maar een leuk pakket uit te zoeken, het in je winkelmandje te stoppen en de juiste hoeveelheid te selecteren. Het leuke aan een kerstpakket bestellen is dat deze pakketten kant en klaar en feestelijk verpakt worden bezorgd. Ze komen altijd in een super mooie kartonnen doos (mits je niet voor een andere verpakking hebt gekozen) en zelfs de binnenkant is op feestelijke wijze opgevuld.

Een kerstpakket bestellen is het voordeligst als je het voor een grote groep werknemers tegelijk doet. Hoe meer je er afneemt, hoe goedkoper ze immers worden. Bovendien kun je bij veel aanbieders als je grote aantallen afneemt helemaal zelf je kerstpakket samenstellen. Zo kun je dus een maatwerk kerstpakket bestellen dat er precies zo uitziet als je zelf wilt.

Maatwerk kerstpakket bestellen

Heb je iets bijzonders in gedachten voor het kerstpakket voor je werknemers? Als je grote aantallen nodig hebt is de kans groot dat je een maatwerk kerstpakket bestellen kunt. Veel aanbieders hebben namelijk deze optie. Je kunt zo’n pakket samenstellen op basis van de pakketten die ze op hun website hebben staan, maar je kunt ook zelf je wensen en eisen doorgeven aan de leverancier. Zij kijken dan of het mogelijk is om het pakket precies zo samen te stellen als jij wilt, en zullen je een passende offerte doen toekomen voor het betreffende aantal kerstpakketten. Doordat het maatwerk is kan het wat duurder uitpakken dan de standaard kerstpakketten, maar je profiteert wel direct van volumevoordeel dus de prijs valt doorgaans toch erg mee.

Welk thema kies je voor je kerstpakket?

Een kerstpakket bestellen lijkt heel simpel, en dat is het natuurlijk ook. Je zou bijna vergeten dat het vaak moeilijk is een keuze te maken uit alle opties. Er zijn namelijk ontelbaar veel thema kerstpakketten waar je uit kunt kiezen. Allereerst moet je beslissen of je een standaard kerstpakket bestellen wilt met allerlei hapjes en een goede fles wijn, of dat je liever een groot cadeau weggeeft. Er bestaan bijvoorbeeld kerstpakketten met een mooie trolley koffer erin. Daar kun je natuurlijk ook nog andere cadeautjes of wijn in doen, maar de koffer kunnen ze nog jarenlang gebruiken. Dat is dan ook de reden dat veel werknemers het leuk vinden om een cadeau te geven in plaats van lekkere hapjes en wijn. Daar hebben je werknemers namelijk veel meer aan!

Een cadeaubon bestellen als kerstpakket

Wil je zeker weten dat al je werknemers super blij zijn met hun kerstpakket? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om een cadeaubon te bestellen als kerstpakket. Dit soort bonnen zijn speciaal gemaakt voor kerst, en de ontvanger kan er in een speciale webshop zelf een cadeau mee uitzoeken. Jij kiest als werkgever het bedrag waarvoor ze iets uit mogen zoeken, en de werknemers of zakenrelatie kiest diens favoriete cadeau. Of dat nu een tijdschrift abonnement, een dinerbon of een toffe gadget is, iedereen kan zelf kiezen. Zo weet je zeker dat het cadeau altijd in de smaak valt en dat iedereen er blij mee is. Wacht dan ook niet en bestel je kerstpakketten via Kerstpakket Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *