De lekkerste koffiebonen

koffiebonen online bestellen

Als het gaat om kiezen van goede koffiebonen bestaan er duizenden keuzes. En niemand wilt de verkeerde keuze maken. Maar welke koffiebonen maken dan de lekkerste koffie? In deze blog zal je dan over de beste koffiebonen lezen.

Sumatra Mandheling bonen uit Indonesië

Deze koffie, afkomstig uit Sumatra, heeft een lagere zuurgraad met een zoete, zachte body. De koffie kan in smaak variëren van cacao en tabak tot aards en kruidachtig. Veel mensen kiezen ervoor om Sumatra koffie donker te branden om de zoetheid te versterken.

koffiebonen online bestellen

Hawaiiaanse Kona koffiebonen

Deze hoogwaardige koffiebonen worden verbouwd op het grootste eiland van Hawaii, Kona. Ze hebben een milde aroma en smaken naar zoete kruiden en bloemen, met ondertonen van noten. De Kona koffiebonen zijn beperkt in productie en zeer gewild, waardoor je een premie moet betalen als je het wilt bemachtigen. Deze koffiebonen online bestellen zijn zeker je geld waard.

Midden-Amerikaanse Geisha koffiebonen

De Geisha koffiebonen zijn heel erg uniek. Waarom? Het heeft een natuurlijke thee achtige body met een heleboel heldere sprankelende smaken zoals citrus , mango, perzik, jasmijn, bergamot en vanille. Deze boon is wel zeldzaam en moeilijk te vinden.

Death wish koffiebonen

Hou jij het meest van sterke koffie? Dan is Death wish koffiebonen de juiste optie voor jou. Het heeft een heerlijke sterke nootachtige aroma. Death wish is een van ’s werelds sterkste koffiesoort en het is overal online beschikbaar. Proberen waard.

Keniaanse AA-koffiebonen

Kenia koffiebonen behoren tot de beste ter wereld. ‘AA’ is de grootste boon, gevolgd door ‘AB’. In Kenia geldt: hoe groter, hoe beter. Dus zoek altijd naar ‘AA’ koffiebonen. Deze bonen worden gekenmerkt door zoete fruittonen, een wijnachtige zuurgraad en een stroperige body. Door de verwerking behoren deze bonen tot de schoonste ter wereld.

Peaberry bonen uit Tanzania

De Peaberry koffie is een enkele ronde koffieboon in de koffiebes. Deze bonen hebben een complexe en zoet bloemige aroma met geslaagde tonen van citrus, ananas of kokosnoot. En ze hebben een heldere zuurgraad, medium body en tonen van bruine suiker en subtiele fruitigheid. Perfect voor de persoon die koffiebonen online wilt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *