Chocolade: wie wordt er niet blij van?

bedankt chocolade versturen

Net als heel veel vrouwen ben ik dol op chocolade. Ik ben ook in de gelukkige omstandigheid dat ik vaak chocolade mag ontvangen. Ik begeleid leerlingen en als ik ergens tijdens het schooljaar laat vallen dat ik van chocolade hou, dan krijg ik vaak aan het eind van het jaar bedankt chocolade toegeschoven van een leerling die de leerperiode met succes heeft afgesloten. Nu werk ik ook in een kantoortuin met veel collega’s die net zo dol zijn op chocolade als ik dus helaas is het doosje ook zo weer leeg. Ook thuis heb ik een hele voorraad liggen. Bonbons, plakken pure chocolade, maar vergeet ook de hagelslag en de vlokken voor op brood niet. Geen chocolade in huis hebben is voor mij onvoorstelbaar. Inmiddels weet ik ook dat bijvoorbeeld bedankt chocolade erg op prijs wordt gesteld door anderen. En dat is handig om te weten want online is er ontzettend veel keuze voor chocolade versturen.

Chocolade versturen: gewoon doen

Laatst had ik een plotselinge schrijfopdracht in een noodzakelijk recordtempo afgerond voor de opdrachtgever. Zij waren daar zo blij mee dat ik een week later in de brievenbus een pakje vond. Chocolade. Ik vond dat echt super leuk dat op deze manier even wat extra aandacht werd geschonken aan mijn inspanningen. En ik bedacht me dat chocolade versturen een prima manier is om wat extra aandacht te geven aan iemand: een klant, iemand die iets speciaals heeft gedaan voor je. Chocola wordt vrijwel altijd goed ontvangen en je kunt zulke leuke pakketjes laten samenstellen. Er is zoveel keuze in chocolade dat je er ook echt iets persoonlijks van kunt maken. Bedankt chocolade is tegenwoordig het eerste waar ik aan denk als ik iemand in het zonnetje wil zetten. Juist omdat ik weet hoe blij je ervan wordt om zoiets in je brievenbus aan te treffen.

Ruime keuze, snel verstuurd

Zoals gezegd heb je veel keuze en je kunt vaak ook een persoonlijke boodschap meesturen. Daarnaast kun je de dag bepalen waarop het bezorgd moet worden. Dit maakt chocolade versturen ook zeer geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag of een huwelijksdag. Inmiddels heb ik al heel wat bonbons, repen en ander lekkers laten versturen met steeds het gewenste resultaat: een blijde ontvanger. En het goede nieuws is dat ook ik zelf nog regelmatig chocolade mag ontvangen. En als ik dan met een kopje thee en dat lekkers op de bank zit, dan heb ik even een heerlijk ontspannen vakantie momentje. Chocolade is het ideale cadeau!