Bar kopen

U denkt eraan om een bar te kopen, maar wat komt er allemaal bij kijken bij een bar kopen?

Het is handig om een lijstje te maken van uw wensen en eisen. We hebben alvast een aantal belangrijke speerpunten op een rijtje gezet zodat u deze zeker niet vergeet. Gebruik deze als richtlijn. Uiteindelijk valt over smaak niet te twisten gaat u uw eigen weg vinden.

Bedenkingen

  • De grootte
    Hoe groot mag de bar maximaal zijn die u wilt gaan aanschaffen? Bars komen doorgaans in ‘standaard’ maten en kunnen zo kant en klaar geleverd worden. Mocht u specifieke wensen hebben dan is het altijd mogelijk om een bar op maat te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een bar op maat als u de bar in een hoek of zelfs om een hoek wilt laten bouwen
  • De stijl
    Bij een bar kopen is de stijl uiteraard ook belangrijk. We kennen verschillende stijlen bars, zoals empire, queen, engels en een luifelbar. Elke stijl heeft een eigen allure en passen in verschillende interieurs.

Vele verschillende soorten

Een luifelbar wordt ook wel een huisbar genoemd. Dit komt doordat deze van een kleiner formaat zijn dan bijvoorbeeld een queenbar, die soms wel tot 6 of 7 meter breed kan zijn. Een luifelbar is al beschikbaar vanaf 1 meter 70 breed. U hoeft dus niet perse heel groot te wonen om uw eigen bar in huis te hebben! Een bar kopen is dus niet enkel weggelegd voor de mensen met een dikke portemonnee.  In een bar van 2 meter breed kunt u met een gerust hart al uw flessen kwijt en is het mogelijk om met meerdere mensen aan de bar plaats te nemen voor die gezellig avondjes tot diep in de nacht. Kies een bar met had en voetrailing en maak de look van de bar compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *